PVC vloer

Duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend: niet voor niets wint de PVC vloer in rap tempo aan populariteit. En niet alleen bij bedrijven. Ook particulieren kiezen steeds vaker voor PVC vloeren.

De PVC vloer zijn gemaakt van een hard soort kunststof. Behalve dat een PVC vloer lang meegaat, weinig onderhoud vraagt, hygiënisch is en geluiddempend, is de keuze aan uitstralingen ook enorm. Verrassend mooie bedrukkingen zoals houtdessins in allerlei tinten, betonlook, zandsteen of graniet: er is enorm veel mogelijk. Het assortiment dessins is de afgelopen jaren steeds groter en verfijnder geworden. De keuzevrijheid is enorm: bijna elke uitstraling is mogelijk.

Wel de lusten, niet de lasten

‘Wel de lusten, niet de lasten.’ Is dit in grote lijnen uw motto? Dan is een PVC vloer ideaal! PVC vloeren bestaan uit stroken die strak tegen elkaar worden gelijmd op een vlakke, harde ondervloer. Dat maakt de vloer waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Wel zo makkelijk.

Bovendien heeft uw vloer de uitstraling van een antieke of warme houten vloer of een dure granietvloer, zonder dat naaldhakken, gemorst citroensap of modderige huisdieren stress opleveren. En – niet onbelangrijk – een PVC vloer is perfect te combineren met vloerverwarming. Qua comfort geniet u dus ook maximaal.

Wij staan voor u klaar

Voordelen PVC vloer

De belangrijkste voordelen van een PVC vloer op een rij:

  • Duurzaam
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Waterbestendig
  • Eenvoudig te reinigen
  • Natuurgetrouwe uitstraling
  • Goed te combineren met vloerverwarming

Wilt u een PVC vloer wel eens zien en voelen? In onze showrooms in Opmeer hebben we allerlei voorbeelden liggen die een goede indruk geven van de mogelijkheden. U kunt zien welke verschillende uitstralingen er zijn en ook ervaren hoe prettig een vloer van PVC aanvoelt.

De meest veelzijdige vloer

Natuurlijk staan jouw persoonlijke wensen en eisen centraal bij de zoektocht naar een nieuwe vloer. Misschien wil je je vloer combineren met vloerverwarming, moet hij slijt- en watervast zijn, een warme uitstraling en een geluiddempende werking hebben. En natuurlijk wil je ook een mooi dessin… Zoveel mensen, zoveel wensen. Welk type vloer voldoet nou aan álle eisen?

PVC! Een PVC-vloer hoort bij de meest veelzijdige vloeren die op dit moment beschikbaar zijn. PVC is sterk, duurzaam, geluiddempend, onderhoudsarm en optimaal te combineren met vloerverwarming. Bovendien heb je ruime keuze aan dessins en uitstralingen.

Wij staan voor u klaar, hoe kunnen we u helpen?

We helpen u graag verder, samen vinden we de beste opties.

Offerte aanvragen | vraag stellen | contact Direct uw vraag stellen