Het Laminaatsjoppie is niet alleen een laminaat-shop.

Het Laminaatsjoppie is een vloerencentrum waar de keuze vrijwel onbeperkt is. We zijn wel begonnen met het leggen van laminaat, maar inmiddels zijn daar vele vloeren en specialiteiten bijgekomen. Bijvoorbeeld: parket en andere houten vloeren, pvc-vloeren en het renoveren van trappen.

Het Laminaatsjoppie bestaat inmiddels bijna tien jaar en heeft in die tijd vele honderden vloeren gelegd. Waarbij geldt: elke vloer is maatwerk. Niet alleen qua inmeten en perfect leggen, maar vooral maatwerk voor wat betreft het juiste advies. Dat advies is gebaseerd op puur ambachtelijk vakmanschap (wat kan wel, wat kan beter niet) en op goed kunnen luisteren. Wat wil de klant? Wat wilt u?

De filosofie van het Laminaatsjoppie is streven naar perfectie.

Dat houdt onder meer in het gebruik maken van de beste materialen. Zo werken wij onder meer met het Duitse merk Meister op het gebied van laminaat en hout. Perfectie wordt ook bereikt door vakkundig leggen. Wij nemen daar de tijd voor die nodig is.

Het Laminaatsjoppie staat garant voor tevreden klanten. Of we nu vloerverwarming infresen, een oude trap een metamorfose geven, plinten vervangen, schoonloopmatten aanbrengen, parket in visgraat leggen, bies en band aanbrengen in een houten vloer: we doen het goed.

We zijn begonnen met het helpen van particulieren.

Inmiddels mogen we ook vele bedrijven tot onze klanten rekenen. Zo werken wij ook voor winkels, waar in een bepaald tijdvak (vlak voor de opening meestal) onder hoge druk perfect werk moet worden afgeleverd. We durven dat aan, omdat we weten wat we kunnen.

De kwaliteit van ons werk heeft ons ook letterlijk verder geholpen: het Laminaatsjoppie heeft in de loop der jaren een klantenkring opgebouwd van Hoogwoud tot Den Helder tot Amsterdam en Rotterdam. Tot zover reikt de mond tot mond-reclame inmiddels. En daar zijn we trots op!

“We staan voor wat we beloven”
Kees & Ageeth Houter